Toimitus-ja maksutavat

DPD,GLS, POSTI toimitus.

Toimitusaika on normaalisti 2-14 arkipäivää tilauksen jättämisestä (yleisesti 7 arkipäivää).

Toimitus tapahtuu kuriirin toimesta haluttuun osoitteeseen Suomessa. Renkaat saattavat tulla useassa erillisessä paketissa, mahdollisesti erillisinä päivinä koosta ja toimittajista riippuen. Seurantakoodit ovat saatavilla lähes kaikkiin tilauksiin. Huomaathan että emme voi juurikaan vaikuttaa kuriirien toimintaan (soitto ennen toimitusta yms), koska he toimivat omien käytäntöjensä mukaisesti ja rengastoimittajien sopimuksilla.
Harvoissa tapauksissa kuriirit saattavat jättää tuotteet tilaajan lähipostiin noudettavaksi.

Myyjällä on oikeus hinnanmuutoksiin. Tuotteiden saldot ja hintatiedot tulee suoraan tukkureidemme listauksista, joissa voi ilmetä virheitä. Jos tuotetta ei ole tai hinta on virheellinen olemme yhteydessä asiakkaaseen. Selkeästi vääränhintaisia tuotteita ei toimiteta vaan tilaus perutaan. Esim. monen sadan euron vanteen hinnaksi on merkitty 100€ tai hintana on 0€.

Toimituksemme ovat maksuttomia manner-suomessa.

Kuriirina toimii yleensä DPD tai GLS.

Rengastyöt irtovanteille 4kpl

Toimitusaika: 2-10 arkipäivää / ajankohta sovitaan. Nouto ja palautus. (Ei MP)
Kysy MP renkaiden asennus asiakaspalvelu@rengastema.fi

Noin. 40km säteellä Tampereesta ja Nokiasta, vanteiden nouto, rengastyöt ja palautus meiltä ostetuille renkaille 70€. Omille renkaille hinta tapauskohtaisesti. Myös irtovanteiden tuonti mahdollista jolloin hinnat räknätään uudestaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Vanteet tulee sovittaa ajoneuvoon ennekuin niille asennetaan renkaita tai venttiileitä. Emme hyväksy palautukseen naarmuisia tai muuten likaisia vanteita. palautuksessa tulee käyttää vanteen omaa pakkausta joissa vanteet ovat toimitettu.

Ole hyvä ja vastaanota aina kuriirin toimitus, vaikka aikoisitkin palauttaa tuotteet!

Tuotteet tulee lähettää osoiteeseemme (emme nouda palautuksia Posteista tai matkahuolloista). Pyydämme olemaan meihin yhteydessä helpoimman toimitustavan sopimiseksi. Perutun tilauksen palautuskulut maksaa tilaaja.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
 • Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
 • Pankkitilinumerosi
 • Kopio tilausvahvistuksesta
Palautusosoite:
JeTi-Tech Oy
Pirkkakoivuntie 12
47240 Linnavuori
040 544 0052
asiakaspalvelu@rengastema.fi


Tällä hetkellä valikoimassamme olevat maksutavat:

Lasku ja osamaksu ostoksissa tuotteet toimitetaan vain asiakkaan omaan osoitteeseen, tai luovutetaan vain
tilauksen tehneelle henkilölle.

Verkkopankit

 • Osuuspankki
 • Nordea
 • Danske Bank
 • Säästöpankki
 • Oma Säästöpankki
 • Aktia POP Pankki
 • S-Pankki
 • Handelsbanken
 • Ålandsbanken

Korttimaksut

 • Visa
 • Visa Debit
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Debit MasterCard

Lompakot

 • MobilePay

Lasku ja osamaksu

 • Euroloan
 • Jousto
 • Laskuyritykselle.fi

Maksutavat

Bambora PayForm-palvelun (entinen Maksukaista) kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä Jousto ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Enterpay – laskuyritykselle.fi

Voit valita Enterpay-laskun yritykselle tai yhteisölle. Valittuasia Enterpay-laskun maksutavaksi siirryt laskuyritykselle.fi (Enterpay) palveluun jossa yrityksesi luottokelpoisuus tarkistetaan. Saat 14 vuorokautta maksuaikaa rengasostoksiin! Yli 2 500 euron kertaostos saattaa vaatia lisätarkistuksia, jolloin ostosta ei voida hyväksyä automaattisesti. Jos näin käy kaipaat apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@enterpay.fi

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta